Het zesde leerjaar is een bijzonder spannend jaar vol uitdagingen en groeikansen. Samen met meester Tim en meester Aaron, staan we op het punt om de basisschool af te sluiten en ons klaar te maken voor de volgende stap in onze schoolloopbaan. We streven ernaar om dit laatste jaar op de basisschool onvergetelijk en leerzaam te maken.
In het zesde leerjaar worden we volop gestimuleerd om onze nieuwsgierigheid te behouden en onze creativiteit te ontwikkelen. We worden aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leerproces en worden actief betrokken bij ons onderwijs. Samen gaan we op avontuur en bouwen we aan een sterke basis voor de toekomst. We krijgen ook heel wat handvaten om onze ICT-vaardigheden verder te ontwikkelen.
Natuurlijk doen we net als in alle andere klassen heel wat buitenschoolse activiteiten. Een kleine greep uit het aanbod: dag aan zee, bezoek aan tal van secundaire scholen, verkeersparcours in Puyenbroeck, Filmfestival Gent, bezoek aan het Gravensteen, rolschaatsen, de vaste tentoonstelling “ ‘k zag twee beren” in het huis van Kina, een dagje zeilen, en als hoogtepunt onze meerdaagse uitstap naar Bokrijk.

Zo zijn we eind juni helemaal klaar voor een gloednieuw avontuur! Tot ziens!