Wij zijn juf Lisa en juf Fien, en je vindt ons in het avontuurlijke leerjaar vol ontdekkingen en nieuwe ervaringen.

Zo duiken we in de getallen tot 100 en worden meesters in de maaltafels, wagen we ons na de kleine letters aan de hoofdletters, verkennen we de wereld via boeiende wero-thema’s, wordt tekstjes lezen een genot, laten we in de muzo-lessen onze creativiteit de vrije loop, maar blijven we ook bewegen, spelen, zingen, dansen, vertellen en vooral veel plezier maken.
In onze klas hebben we elk onze eigen plek om te leren en te oefenen. We kunnen gezellig lezen in de leeshoek en werken samen tijdens hoekenwerk om de nieuwe dingen te oefenen via leuke spelletjes. De keuzekast zit vol leuke activiteiten om spelenderwijs te leren.
Samenwerking is belangrijk voor ons. De twee klassen werken nauw samen en doen soms aan co-teaching. We vormen niveaugroepen voor rekenen en begrijpend lezen, en we bieden extra ondersteuning voor technisch lezen. Op die manier krijgen we allemaal de ondersteuning die we nodig hebben.
Spannende uitstapjes staan ook op ons programma, met als hoogtepunt de boerderijklassen. Op deze driedaagse duiken we in het leven op de boerderij, leren we dieren verzorgen, melken we koeien, knuffelen we met konijnen, bakken we ons eigen brood en slapen we samen in één huisje.

Kortom, leren en plezier gaan hier hand in hand!