In het derde leerjaar van juf Inge en meester Lukas worden we echt al groot! Lezen, schrijven, rekenen, het heeft allemaal geen geheimen meer voor ons. Of toch? Want nu kunnen we toch al échte teksten lezen, en onze schrijfsels worden ook al langer (mét leestekens en hoofdletters!). En wat is dat: cijferen? Voor wero moeten we nu al als echte studenten beginnen studeren.
Maar hé, het is niet alleen hard labeur hoor! We doen ook lekker veel uitstappen want midden in de stad valt er zoooo veel te beleven! Maar voor het absolute hoogtepunt, onze tweejaarlijkse sportklassen, gaan we net eens verder weg van de stad. Samen met het vierde leerjaar trekken we dan een ganse week naar het West-Vlaamse Woumen waar we heel wat sportieve en andere activiteiten doen, van ponyrijden tot een bezoek aan de IJzertoren. Een avontuur om nooit te vergeten!
Daarnaast mogen onze mama’s en papa’s eens komen ontbijten in de klas, gaan we elke week zwemmen, turnen we natuurlijk ook nog dolgraag, en laten we in de beeldlessen onze fantasie de vrije loop. We zingen en dansen er nog steeds op los, en we leren al eens een beetje toneel spelen, of we amuseren ons tijdens het theaterlezen. Wat-lezen? Wel, kom het maar ontdekken in het derde leerjaar op onze wereldwijze school!