Welkom in het vierde leerjaar bij juf Lies en juf Beyza!

Net zoals in het derde leerjaar gaan we elke week zwemmen en turnen. De andere vakken komen natuurlijk ook aan bod. En ook nu zijn er maatklassen voor wiskunde en Nederlands. Daarbij krijgen we hulp van juf Doreen.
Nieuw in het vierde leerjaar is dat we allemaal een persoonlijk e-mailadres krijgen om te kunnen inloggen op onze eigen laptop, die we voor meerdere opdrachten gebruiken tijdens de lessen.
En ook nu profiteren we van de nabijheid van de stad om op uitstap te gaan: Filmfest, schaatsen onder de stadshal, alles met de bal, een toneelvoorstelling in de Kopergietery, een stadswandeling met ouders, … Met de hele school nemen we deel aan het schoolfeest, sportdagen, een Sinterklaasfeest, de voorleesweek, de jeugdboekenmaand en andere leuke activiteiten. En als er andere leerrijke en leuke evenementen op ons pad komen, gaan we daar graag op in.
Maar voor het absolute hoogtepunt, onze tweejaarlijkse sportklassen, gaan we net eens verder weg van de stad. Samen met het derde leerjaar trekken we dan een ganse week naar het West-Vlaamse Woumen waar we heel wat sportieve en andere activiteiten doen, van ponyijden tot een bezoek aan de IJzertoren. Een avontuur om nooit te vergeten!
Met al deze nieuwe ervaringen, uitstappen en andere activiteiten vliegt zo’n schooljaar zo voorbij!